Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Άδικο το "Χ"


Πρώτη καλή στιγμή για το Μαυροβούνι, σημειώθηκε με το «καλημέρα» της αναμέτρησης  καθώς στο 2’ ο Αρ. Μπάγκας μπήκε στην περιοχή βρέθηκε τετ α τετ με τον Φουστάνα όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Ο Άρης απάντησε στις ευκαιρίες στο 6’ όταν από σέντρα του Ιορδανίδη ο Μπακόλας πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ριζόπουλου. 
Οι «πορτοκαλί» προσπάθησαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες και στο 9’ έχασαν ακόμη μία, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσούλη ο γκολκίπερ του Μαυροβουνίου μπλόκαρε. Στο 10’ είχαμε την πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία του ματς όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ανάμεσα στον Αρ. Μπάγκα και στον Μανίκα, ο πρώτος πάτησε περιοχή σούταρε δυνατά, όμως ο Φουστάνας δήλωσε παρών.
Τα στημένα των γηπεδούχων αποτελούσαν συνεχώς κίνδυνο, και στο 27’ ο Τσούλης έκτέλεσε το φάουλ, ο Ιορδανίδης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε λίγο αουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το δυνατά χτυπημένο φάουλ του Τσούλη, ανάμεσα από κέντρο και μεγάλη περιοχή στο 38’. Ο Άρης έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο πήρε μέτρα και ο Τσούλης με τις πάσες και τα στημένα, ήταν μόνιμη απειλή.
Η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου ανήκε στο συγκρότημα του Τάκη Ρόφαλη, όταν ο Τσούλης έκανε ένα όμορφο σλάλομ πάσαρε στον Ιορδανίδη, αυτός σούταρε δυνατά όμως ο Ριζόπουλος έδιωξε μακριά ενστικτωδώς.
 Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και πιο πολύ παιχνίδι κέντρου και η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 63’ όταν ο Ευαγγέλου εκτέλεσε φάουλ στα όρια της περιοχής, όμως ο Φουστάνας έδιωξε εντυπωσιακά.
Στο 73’ ο Ρεντινόπουλος έκανε ωραία παράλληλη πάσα από τα αριστερά στον χώρο του κέντρου, «άνοιξε» την άμυνα στα δυο ο Ιορδανίδης μπήκε στην περιοχή και με ένα «ξερό» σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Ριζόπουλου και έκανε το 1 – 0.
 Από εκείνο το σημείο και έπειτα η ομάδα του Μαυροβουνίου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 82’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, καθώς έπειτα από μια πολύ φαλτσαριστή σέντρα του Νίτσα, δεν βρέθηκε κάποιος στην πορεία της μπάλας για να την «σπρώξει» στα δίχτυα και η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Φουστάνα.
Στο 86’ είχαμε την ισοφάριση του αγώνα καθώς ο Σταυροθόδωρος ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Λεβέντη και ο κ. Βασιλός υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ευαγγέλου και έφερε τον αγώνα στα ίσια.


 Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του κ. Κώστα Τζορτζουκλή πίεσε για την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος όμως βρήκε απέναντί της «τείχος» εν ονόματι Φουστάνας ο οποίος στο 87’ είπε «Όχι» σε δυνατό σουτ του Νότα και στο 93’ έπειτα από λάθος γύρισμα με το κεφάλι από Μπάκολα ο Αρ. Μπάγκας επωφελήθηκε μπήκε στην περιοχή όμως ο Φουστάνας έσωσε και πάλι κρατώντας τον βαθμό για τον Άρη.

Οι Συνθέσεις:

 Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας, Σουλιώτης, Σεργκάνης Γ., Ανυφαντής, Χαμορούσος, Τσιαμπαλής (78’ Χαρδαλιάς), Πιτσάβας (58’ Λεβέντης), Μπάκολας, Ιορδανίδης, Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

  Α.Ο. Μαυροβουνίου (Κώστας Τζουρτζουκλής):  Ριζόπουλος, Σταυροθόδωρος, Νότας, Μπάγκας Αχ., Νούλας, Ευαγγέλου, Μπάγκας Αρ., Πάτας (65’ Πιτσούλης), Μανίκας (77’ Νταλαγιώργος), Τατσέλος, Νίτσας (90’ Παπαβασιλείου).

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου