Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Τεσσάρα» με οκτάλεπτο «φωτιά»


Με ένα «εκρηκτικό» δεύτερο ημίχρονο το Μαυροβούνι επικράτησε του Σταυραετού Σταυρού με 4 – 0 για να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.
Οι γηπεδούχοι μάλιστα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και τα άλλα τρία μέσα σε οχτώ λεπτό προς την λήξη της αναμέτρησης. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σταυρού δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά δεν καρποφόρησαν και μοιραία έτσι γνώρισαν την ήττα.
Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε αρκετά μετά την έναρξη του αγώνα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Στο 30′ ο Ζαφειρίου δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, με τη μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι και να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κανατούλα.
Για να έρθει η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν τρία λεπτά μετά. Συγκεκριμένα στο 33′ ο Κλημενώβ έγινε αποδέκτης της μπάλας και λίγο πριν μπει στην περιοχή, επιχείρησε και το σουτ, με την μπάλα όμως να μην βρίσκει στόχο και να περνά άουτ. Στην χαμένη αυτή ευκαιρία οι γηπεδούχοι απάντησαν με τέρμα όταν στο 37ο λεπτό ο Αχιλλέας Μπάγκας με σουτ από καλή θέση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και το 1 – 0, αποτέλεσμα μάλιστα και ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα οι φιλοξενούμενοι και πάλι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων λειτούργησε καταλυτικά για να αποσοβήσει το τέρμα. Στο 65′ ο Αγγέλης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, με τη μπάλα να κατευθύνεται προς τον Ρουμελιώτη, όμως λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον τελευταίο κόπηκε από τους αμυντικούς.
Από εκεί και έπειτα ακολούθησε ένα οκτάλεπτο με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το ένα τέρμα πίσω από το άλλο. Έτσι στο 72′ ο Χρήστος Νίτσας με σουτ από θέση βολής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2 – 0, για να πετύχει στο 75′ με υποδειγματικό πλασέ ο Αρσένης Μπάγκας το 3 – 0. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσαν οι γηπεδούχοι στο 80ο λεπτό όταν ο Θανάσης Σταυροθεόδωρος με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε για ακόμα μία φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Λίγο πριν τη λήξη, στο 84′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμα μία ευκαιρία να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής. Ο Νταβέλης με σουτ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα Ριζόπουλο που έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ και διατήρησε το σκορ έτσι μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Κώστας Τζουρτζουκλής): Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Νότας, Μπάγκας Αχ., Σταυροθεόδωρος, Νταλαγιώργος (75′ Αθανασίου), Μπάγκας Αρσ. (80′ Μαντζαφούλης), Τατσέλας, Μανίκας (65′ Νούλας), Ζαφειρίου, Νίτσας.

Σταυραετός Σταυρού (Ανδρέας Ταστεμερίδης): Κανατούλας, Αγγέλης, Ρουμελιώτης, Καλούτσας, Γκέβρος, Μαγνίσαλης, Μάλος, Νταρανάς, Νταβέλης, Καρατοσίδης (75′ Ψαλίδας), Κλημενώβ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης Ν., Κουμάρογλου Δ., Κουκούλης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου