Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Υψηλοί στόχοι για το Μαυροβούνι…

Μια από τις ομάδες που εντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι της Γ΄ΕΠΣΛ με τις κινήσεις της ήταν ο Α.Ο. Μαυροβουνίου αποκτώντας παίκτες με εμπειρία που έχουν άμεση σχέση με το χωριό, βάζοντας έτσι ψηλά τον πήχη.







Στον πάγκο της ομάδας επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Τζουρτζουκλής ο οποίος καλείται να προσφέρει και πάλι έργο και να οδηγήσει τους «πετεινούς» σε υψηλές πτήσεις. Η διοίκηση στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή, υπάρχει διάθεση απ’ όλους και αυτό που απομένει είναι όλοι μαζί να συνεχίσουν τη σκληρή προετοιμασία προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το πάρε-δώσε…
ΗΡΘΑΝ
Μαντζαφούλης (Πυργετός), Μπάγκας Αρ., Μπάγκας Αχ. (Αμυγδαλέα), Νίτσας (Ν. Πολιτεία), Τατσέλος (Πελασγιώτιδα), Αγγελίκος (Σ.Σ. Ραψάνης), Πάττας (Ν. Περιβόλι), Ευαγγέλου (Βούναινα)

ΕΦΥΓΑΝ
Βαγιούλης (Αμπελόκηποι), Φώλλιας, Γεωργαντάς

Τι δήλωσαν…
ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
(Πρόεδρος):

«Για εμάς οι στόχοι είναι ξεκάθαροι φέτος και έχουν να κάνουν με την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Άλλωστε το γεγονός πως προχωρήσαμε στην πρόσληψη του Κώστα Τζουρζτουκλή στον πάγκο της ομάδας σε συνδυασμό με την απόκτηση μια σειρά από έμπειρων παικτών που κατάγονται από το χωριό, καταδεικνύουν πως κοιτάμε ψηλά. Εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια στο τέλος θα τα καταφέρουμε…».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗΣ
(Προπονητής):

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από τη διαδικασία αυτή να καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στη Β΄ΕΠΣΛ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές, υπάρχει διάθεση απ’ όλους, έγιναν σημαντικές προσθήκες και δεν απομένει τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΟΥΛΑΣ:

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά που κατάγονται από το χωριό και σε συνδυασμό με κάποιες προσθήκες αξιόλογων παικτών, ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με σκοπό την κατάκτηση της ανόδου».

ΑΡΣΕΝΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ:

«Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Και μπορεί να είχα αρκετές προτάσεις αλλά επέλεξα την ιδιαίτερη πατρίδα μου μιας και θέλω και εγώ να συμβάλλω στη νέα προσπάθεια που γίνεται με σκοπό την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια αλλά σίγουρα θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών». 



 
 ρεπορτάζ από το larisagoal....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου