Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συνέχεια στο θετικό σερί…

Την δεύτερη συνεχόμενη του νίκη πέτυχε το Μαυροβούνι, επικρατώντας μετά την Ζωοδόχου Πηγή, αυτήν την φορά του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων με το φτωχό πλην πολύτιμο όμως 1 – 0.
Πρωτανιστές για τους γηπεδούχους ήταν οι Παπαβασιλείου και Μανίκας. Ο πρώτος με το «καλημέρα» της αναμέτρησης απώλεσε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς από θέση τετ – α – τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
Στο 20′ ο Μανίκας εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα όμως να βρίσκει δοκάρι, με το 0 – 0 να παραμένει έως και το τέλος του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν γρήγορα το πρώτο τους γκολ, που αποδείχθηκε και το γκολ της νίκης. Ο Παπαβασιλείου σέντραρε και ο Μανίκας με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο τέρμα στην συνάντηση όμως το πλασέ του Νούλα σε τετ – α – τετ προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων και μετ΄ έπειτα άουτ.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Σάκης Γεωργαντάς): Μπαγκούρας, Παπαβασιλείου, Αθανασίου, Στράτος, Μηλίτσης (5′ λ.τ. Πιτσούλης (46′ λ.τ. Τσακλάνης)), Νταλαγιώργος, Παπαϊωάννου, Σταυροθεόδωρος, Γεωργαντάς, Νούλας, Μανίκας (80′ Μαντζαφούλης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Θωμάς, Διαμαντής Χ., Γκανάτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου