Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κρίθηκε στο δεύτερο…

Μετά από ατυχή αποτελέσματα και οι δύο ομάδες η ομάδα που χαμογέλασε στο τέλος ήταν αυτή του Μαυροβουνίου που επικράτησε με 1 – 2 κόντρα στην Ζωοδόχο Πηγή. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πέτυχαν δύο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ακόμα δύο φορές τα δοκάρια τους σταμάτησαν Από την άλλη το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν προς τη λήξη της αναμέτρησης.
Νίκη – τρίποντο που βρίσκει την ομάδα του Μαυροβουνίου στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή στο φετινό πρωτάθλημα τους 15 βαθμούς. Στην αντίπερα όχθη η παρέα του Γιώργου Τσαμπά βρίσκεται πλέον στην τελευταία θέση, έχοντας καταφέρει να μαζέψουν εφτά βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες παρά μόνο ένα δοκάρι από πλευρά φιλοξενούμενων. Στο μισάωρο της αναμέτρησης ο Νότας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να σταματάει στο δοκάρι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0 – 0.
Το Μαυροβούνι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το πέρας δέκα λεπτών στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα στο 55′ ο Μανίκας βρήκε τον κατάλληλο χώρο και επιχείρησε αμέσως το σουτ. Η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά το ριμπάουντ μάζεψε ο Πιτσούλης που ήταν εύστοχος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 1.
Ενώ κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματά στο 70ο λεπτό. Πιτσούλης και Μανίκας συμμετείχαν και στο πρώτο τέρμα, αυτή τη φορά όμως ο πρώτο σέρβιρε το γκολ στον δεύτερο. Ο Πιτσούλης είδε τον συμπαίκτη του να κάνει την κίνηση και του μεταβίβασε πανέμορφα τη μπάλα, βγάζοντας τον Μανίκα σε θέση τετ – α – τετ και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 – 2.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν δέκα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Από τα έντεκα μέτρα ο Δημητρόπουλος ήταν εύστοχος για το 1 – 2. Βέβαια την τελευταία κουβέντα την είπαν και πάλι οι φιλοξενούμενοι όταν στο 85′ ο Μαντζιαφούλης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Αγγελουσόπουλου, χωρίς να αλλάζει όμως το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελουσόπουλος Β., Μπύρος, Χριστοδουλόπουλος (80′ Σέχου), Ψαρασαλής, Τυβανίδης, Μπανιάς (60′ Αποστολίδης Β.), Ζιάρκας, Τσιάμης, Αγγελουσόπουλος Χρ., Δημητρόπουλος, Λιτσόπουλος (50′ Τσιάρας).

Μαυροβούνι (Σάκης Γεωργαντάς): Μπακούρας, Παπαβασιλείου, Αθανασίου, Στράτος (46′ Μανίκας), Μιλίτσης, Νταλαγιώργος (75′ Μαντζαφούλης), Παπαϊωάννου (65′ Σταυρομήτρος), Σταροθόδωρος, Νούλας, Πιτσούλης, Νότας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου