Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Δυσκολα για το Μαυροβούνι





Ξέσπασε το Ελευθεραί το πρωινό της Κυριακής απέναντι στο Μαυροβούνιο με 4 – 0. Μάλιστα εν αντιθέσει με πολλά άλλα παιχνίδι που διεξήχθησαν στο νομό του γήπεδο των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Παράλληλα οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς πίσω από τους Αμπελόκηπους που δεν έχουν κάνει όμως ακόμα το ρεπό τους.  Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία με εφτά βαθμούς.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να απειλήσουν μόλις στο 5′ όταν το σουτ που επιχείρησε ο Γκουντρουμπής που είχε κατεύθυνση προς την εστία του Ριζόπουλου, ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε επέμβαση.
Στο 10′ το Μαυροβούνι απαντά με δοκάρι στην χαμένη ευκαιρία του Ελευθεραί. Ο Νέστορας Ζαφειρίου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, βλέποντας τη μπάλα να μην του κάνει όμως το χατίρι και να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν όταν στο 24ο λεπτό ο Νούλας βρήκε ωραία τον Ζαφειρίου που απέναντι στον τερματοφύλακα δεν βγήκε νικητής, καθώς ο Καλιμάνης του πήρε τη μπάλα μέσα από τα πόδια.  Για να χτυπήσουν και τρίτη φορά στο 30′ με τον Ζαφειρίου Ν. να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά, αλλά ο Βαγιούλης να πλασάρει έξω από αριστερό δοκάρι.
Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι έχασαν και αυτοί μία ευκαιρία στο 25′ με τον Λαγγούρα να στέλνει τη μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα χωρίς να καταφέρει να παραβιάσει την εστία.
Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν «φωτιά» για τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 38′ ο Λαγγούρας εκτέλεσε κόρνερ εκεί όπου ο Γκουντρουμπής με σουτ κατάφερε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 1 – 0. Ενώ στο 40 ο Κατσαβριάς επιχείρησε ένα αδύνατο σουτ χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα η φάση.
Με τον καλύτερο τρόπο κατάφεραν και πήγαν στα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι. Στο 43′ πήραν «αέρα» δύο τερμάτων, όταν ο Κολώτσιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ευαγγέλου σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2 – 0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση για τους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ. Στο 49′ ο Νούλας βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την άλλη το Ελευθεραί απείλησε και αυτό εκ νέου στο 54ο λεπτό με τον Ευστρατίου μέσα από την περιοχή να σουτάρει δίπλα από το αριστερό, ενώ στο 58′ ο Γκουντρουμπής πέρασε ολόκληρη την άμυνα αλλά στο τελικό σουτ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα.
Οι παίκτες του Γιάννη Μπάγκα «χτύπησαν» με νέο τέρμα στο 73′. Ο Ευστρατίου αρχικά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ριζόπουλου, αλλά στην επαναφορά ο Κολώτσιος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 0. Παράλληλα το τελικό 4 – 0 έκανε ο ίδιος ποδοσφαιριστή μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.
 Οι Συνθέσεις
 Α.Ο. Ελευθεραί (Γιάννης Μπάγκας): Καλιμάνης, Μπαρμπούτης (75′ Ιατρόπουλος), Κατσαβριάς, Σαράντης, Τσαδήμος, Μέκρας, Κολώτσιος, Ευαγγέλου (75′ Ιατρόπουλος Θ.), Ευστρατίου (75′ Καλτσίδης), Λαγγούρας, Γκουντρουμπής.
 Α.Ο. Μαυροβουνίου (Σάκης Γεωργαντάς): Ριζόπουλος, Παπαβασιλείου, Αθανασίου, Σταυροθεόδωρος, Φώλλιας, Φαγιάς (65′ Πιτσούλης), Γεωργαντάς, Βαγιούλης, Νούλας, Ζαφειρίου (75′ Σταυρομήτρος), Μηλίτσης (46′ Μανίκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου