Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στο «μηδέν» το Μαυροβούνι


«Λευκή» ισοπαλία είχε η ομάδα του Μαυροβουνίου ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Ολυμπιακού Αμπελιάς με το παιχνίδι να περιέχει λιγοστές ευκαιρίες για γκολ εκατέρωθεν και από τις δύο ομάδες.
Το παιχνίδι δεν κύλησε έτσι όπως θα το περίμεναν οι δύο ομάδες με αποτέλεσμα να λήξει ισόπαλο μετά από λιγοστές ουσιαστικές φάσεις στο παιχνίδι.
Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, όταν ο Κατσιαρός έπειτα από πάσα του Βαΐτση, πλάσαρε λίγο πάνω από την εστία του Ριζόπουλου. Στο 23ο λεπτό ο Κατσιαρός ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής έπειτα από πάσα του Σουλιώτη αυτήν την φορά, με το πλασέ του και πάλι να περνά λίγο έξω.
Στο δεύτερο μέρος ήταν ο Βαΐτσης εκείνος που εκτέλεσε ένα φάουλ με την μπάλα να περνά και πάλι ελάχιστα άουτ.
Στο 72ο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν όταν ο Πασσιάς βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων με το σουτ του όμως να το εξουδετερώνει ο  Αποστολάκης και να του λέει όχι σε μία μεγάλη ευκαιρία για το Μαυροβούνι.
 Ενώ στο75ο έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν από την πλευρά του Μαυροβουνίου για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Αμπελιας μετά από διώξιμο του ίδιου πάνω στο χέρι του.
Στο 78ο λεπτό και πάλι οι γηπεδούχοι με τον Ζαφειρίου, ο οποίος εκτέλεσε ένα φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή της συνάντησης όμως να ακυρώνει το γκολ καθώς δεν είχε σφυρίξει για να κάνει ο ποδοσφαιριστής την εκτέλεση.
Ο Νούλας είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με κεφαλιά τόσο στο 80ο λεπτό όσο και στο 85ο λεπτό με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να χάνει τις φάσεις για να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ.
Ενώ στο75 έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν από την πλευρά του Μαυροβουνίου για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Αμπελιας μετά από διώξιμο του ίδιου πάνω στο χέρι του.

Οι Συνθέσεις

Μαυροβούνι (Σάκης Γεωργαντάς): Ριζόπουλος, Πάτσικας, Αθανασίου, Στράτος, Σταυροθόδωρος, Φάγιας, Παπαβασιλείου (65′ Πασσιάς), Πιτσούλης (60′ Βαγιούλης), Νούλας, Ζαφειρίου, Σταυρομήτρος (30′ Νότας).
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Τάκης Ρόφαλης): Αποστολάκης, Πιτσιάβας, Ακρίβος (75′ Τσιλομήτρος), Σταμόπουλος, Ανυφαντής, Κούρος, Μπακογιάννης, Σουλιώτης, Ρούκας (46′ Παναγιωτόπουλος), Βαΐτσης Ρ., Κατσιαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου