Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ναυάγησε το Μαυροβούνι....

Σε πισίνα και όχι σε γήπεδο(απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος) ο Άρης Διλόφου και το Μαυροβούνι προσέφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να παίρνουν ευρεία νίκη με 5 – 2.
Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι γηπεδούχοι. Είχαν καλύτερη κυκλοφορία και προσπαθούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Και μάλιστα τα κατάφεραν σχετικά νωρίς, καθώς με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, ο Ρεντινόπουλος με ωραίο ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ενώ λίγα μόλις λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21΄ο Βασίλης Σουλιώτης με πολύ όμορφη κεφαλιά μετά από φάουλ του Τσαβαλή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του!
Ωστόσο, μετά το σοκ των δύο γκολ, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται σιγά σιγά! Ανέβηκαν στο γήπεδο και πίεσαν τον αντίπαλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καταφέρουν να μειώσουν στο σκορ. Στο 28΄λοιπόν ο Νότας, πραγματοποίησε μία εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Ωστόσο μετά από πέντε λεπτά οι γηπεδούχοι θα εδραιώσουν την ανωτερότητά τους στο ματς. Καθώς ο Μπακόλας βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την αντίπαλη περιοχή, έπιασε το σουτ που κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας έτσι το 3 – 1! Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 42΄κέρδισαν πέναλτι στο 42΄, με την εκτέλεση να την αναλαμβάνει ο Ρεντινόπουλος, ο οποίος αστόχησε, με το 3 – 1 να μένει μέχρι την ανάπαυλα.
Με πέναλτι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο… με πέναλτι ξεκίνησε το δεύτερο! Στο 50΄ συγκεκριμένα οι το Μαυροβούνι κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νούλας, ο οποίος ήταν και αυτός άστοχος! Χάνοντας σπουδαία ευκαιρία να βάλει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Για να φτάσουμε στο 60΄όταν οι γηπεδούχοι θα «κλειδώσουν» το ματς, με πολύ ωραίο σουτ του Ρεντινόπουλο, ο οποίος θα κάνει το 4 – 1!
Στη συνέχεια μη έχοντας τίποτα να χάσουν οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση. Χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία στο 63′ όταν το σουτ του Βαϊούλη από θέση βολής, έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων πάνω στην γραμμή! Έτσι σε μία αντεπίθεση οι παίκτες του Άρη Διλόφου έβαλαν ακόμη ένα γκολ με σκόρερ τον Μπακόλα με έξοχη κεφαλιά! Την τελευταία λέξη στο παιχνίδι είπαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 81΄λοιπόν ο Σάκης Γεωργαντάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5 – 2!

Οι Συνθέσεις

Άρης Διλόφου Φαρσάλων (Κώστας Κοτοπούλης): Λεβέντης, Χαμουρούσος, Φίλων (80′ Χαρισμένος), Λάκος Ν. (75′ Σουλιώτης Ν.), Λάκος Β. (50′ Σερηγκάνης), Κατσηγιάννης, Μπακόλας, Ρεντινόπουλος, Χαρδαλιάς, Τσαβαλής, Σουλιώτης Β.

Μαυροβούνι (Σάκης Γεωργαντάς): Μπακούρας, Παπαβασιλείου, Νότας (46′ Βαϊούλης), Στράτος (46′ Γεωργαντάς), Αθανασίου (46′ Μαντζαφούλης), Νταλαγιώργος, Παπαϊωάννου, Σταυροθεόδωρος, Νούλας, Πιτσούλης, Μανίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου