Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακή εμφάνιση


 Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η ομάδα του Μαυροβουνίου( Γ τοπικη κατηγορια) στην 2 φιλική αναμέτρηση με τη ομάδα της  Αμυγδαλεας (Αετός Αμυγδαλεας Α1 τοπική κατηγορία) οι παίχτες του Μαυροβουνίου έδειξαν ότι διαθέτουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας οι παίχτες του Α.Ο. Μαυροβουνίου ήταν εξαιρετικοί σε όλες της γραμμές του γηπέδου δεν αφήσανε κανένα περιθώριο αντίδρασις στην ομάδα της Αμυγδαλεας και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ακόμα 3-4 κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.Ο τοπικός Αετός το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προς το τέλος του  δευτέρου ημιχρόνου  όταν οι δυνάμεις τον παιχτών του Μαυροβουνίου άρχισαν να τους εγκαταλείπουν, λογικό αν σκεφτεί κανείς έχουν μόνο 8 ημέρες από την αρχή της προετοιμασίας σε σύγκριση με την Αμυγδαλεα που έχει πανω από ένα μήνα που ξεκίνησε(3 δεκαημερο Ιουλίου)


 Το ρεπορταζ ειναι Του Αλέξανδρου Νανούλη για το athleticlarissa.gr
Φιλική αναμέτρηση είχαμε το απόγευμα της Τρίτης(27-8-13) στο γήπεδο της Κοιλάδας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Μαυροβούνι. Μάλιστα για τους φιλοξενούμενους  ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας μετά την δημιουργία της νέας ομάδας έπειτα από απουσία έξι χρόνων από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ.
Πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι (έχουν ξεκινήσει από τις 3 Αυγούστου προετοιμασία) επικράτησαν με 5-1 του Μαυροβουνίου που βρίσκεται στις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας. Η ομάδα της Κοιλάδας μετά την μέτρια περυσινή χρονιά, κάνει μια νέα προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας με στόχο την άνοδο.
Από την άλλη μεριά τους οι «πετεινοί» του Μαυροβουνίου σε αυτή τη καινούργια προσπάθεια που γίνεται προσέγγισε κυρίως παιδιά του χωριού νέα σε ηλικία σε συνδιασμό με την εμπειρία και τη διάθεση από τους πιο παλιούς ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο με στόχο την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της τρίτης τοπικής κατηγορίας. Ριζόπουλος, Νούλας, Φούντας, Βαγιούλης, Ζαφειρίου, Φώλλιας, Μανίκας και Αθανασίου είναι μερικοί που με την εμπειρίας τους θα βοηθήσουν τους νεώτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όπως οι Παπαβασιλείου, Πασιάς και Τσακλάνης αλλά και τα παιδιά που αποκτήθηκαν από την Αστραπή Νέας Πολιτείας:  Μπάτσικας, Πιτσούλης, Σταυροθεόδωρος και Σταυρομήτρο. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Σάκη Γεωργαντά από τις  19 Αυγούστου.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου