Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Τσουνάμι… μεταγραφών στο Μαυροβούνι

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως το Μαυροβούνι επιστρέφει στις επάλξεις, αμέσως άπαντες που έχουν άμεση σχέση με το χωριό και το αγαπάνε παθολογικά, ευαισθητοποιήθηκαν και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα τους βρει στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΛ. 
Έτσι μετά την απόκτηση των Ζαφειρίου και Αθανασίου, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε μια σειρά από σημαντικές προσθήκες και πιο συγκεκριμένα απέκτησαν τους Στέργιο Νούλα (Ν. Πολιτεία-φωτό), Αποστόλη Βαγιούλη (Αμπελόκηποι-φωτό), Γιώργο Ριζόπουλο (Κοιλάδα-φωτό), Αχιλλέα Παπαβασιλείου (Ν. Πολιτεία), Αχιλλέα Φούντα (Κυψέλη), Μάκη Φώλλια (Ελευθεραί), Γιώργο Μανίκα (Έλαφο) ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές θεωρούνται οι Αλέξανδρος Μαντζαφούλης, Μανώλης Μηλίτσης, Κώστας Τσακλάνης και Αχιλλέας Πασιάς οι οποίοι και επιστρέφουν στη δράση.

alt
Στόχος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μια ανταγωνιστικής ομάδας με παιδιά που κατάγονται από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή που θα ευχαριστιούνται πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο.
Κινήσεις που δε σταματάνε εδώ μιας και υπάρχουν κι άλλοι στα σκαριά, με τον νεαρό τεχνικό Σάκη Γεωργαντά να μη κρύβει την ικανοποίηση του.
Η προετοιμασία των «πετεινών» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο του Μαυροβουνίου.

alt
Συγκέντρωση την Παρασκευή…
Εξάλλου την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 21.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση γνωριμίας στο «καφενείο του Νέστορα» στη Νεάπολη και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι παίκτες να δώσουν το «παρών».....Δημοσίευμα από το LarisaGoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου